BURSA / OSMANGAZİ - Salih Şeremet Ortaokulu

May

Okulumuz Türkçe öğretmenleri Gülüzar Yılmaz ve Şükran Erçelik birlikte yürüttükleri 'Barış-Peace' eTwinning projesi kapsamında 5/A ve 6/F sınıfı 02 Mayıs 2024' saat 11.00'de tüm ortakların katılımıyla google meet üzerinden Sakarya Üniversitesi / Eğitim Fakültesi-Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. AYŞEGÜL KIRTEL'i sınıflarında  ağırlama fırsatı buldular. "Barış Manço'nun Şarkılarındaki Değerler" ile kültürümüzün korunması konusunda çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Nis

24 Nisan 2024 tarihinde okulumuz Türkçe Öğretmenlerinden Gülüzar Yılmaz ve Şükran Erçelik, yürüttükleri "Barış Manço'nun Şarkılarındaki Değerler 'Peace-Barış' “  eTwinning projesi kapsamında Lale Manço Ahıskalı ile yerli ve yabancı ortakların da katılımıyla zoomdan online bir sohbet gerçekleştirdiler.

Kas

Avrupa Biriği 2030 hedeflerini çeşitli etkinlikler ile öğrencilerimize tanıtacağımız bu projede Italya,İspanya,Romanya,Fransa ve Yunanistan ortaklarımızdır.Öğrencilerimiz bu ülkelerdeki çocuklar ile hem İngilizce dil becerilerini geliştirecekler hem de 21. yüzyıl becerileri kazanacaklar. eTwinning projeleri Milli Eğitim Bakanlığı Yenilikçi Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce desteklenmektedir.